TASQUES DESENVOLUPADES PER LA SOMIB AL 2011

GENER 2011

1ª Campanya de promoció per captació de socis: per la compra d'un calendari meteorològic de 2011 es pot ser soci durant el 2011 sense haver de pagar cap quota d'inscripció. S'aconsegueixen aprop d'una trentena de socis.

 


22-23 MARÇ 2011

La SOMIB, convidada per AEMET, assisteix a la reunió de Madrid entre les associacions nacionals d’afeccionats a la meteorologia i AEMET.

 Entre les associacions que hi assisteixen a la reunió trobam: ACAM (Associació Catalana de Meteorologia), ACAMET (Asociación de Cazatormentas y Aficionados a la Meteorología), ACANMET (Asociación Canaria de Meteorología), ACOM (Associació Catalana d'Observadors Meteorològics), ANFIBUR (Asociación de Amigos de la Física Meteorológica de Burgos), AMETSE (Asociación Meteorològica del Sureste), AMILLENA (Asociación Vasca de Meteorología), AVAMET (Asociación Valenciana de Aficionados a la Meteorología "Josep Peinado"), ECOMETTA i Meteocomillas.

 

 

 


27 MAIG 2011

Es celebra a la Universitat de les Illes Balears la 1ª assemblea general de socis de la SOMIB on s'aprova la Junta Directiva de la SOMIB.

 

 

 

 


JULIOL 2011

Votació entre els socis per cercar un nom al butlletí periòdic que publicarà la SOMIB. Entre els noms proposats, el més votat és el de RISSAGA.

 


3-7 OCTUBRE 2011

Assistència d’alguns socis de la SOMIB a la 6ª edició del Congrés Europeu sobre Temps Sever celebrat a Palma. L'assistència al congrés es fa possible gràcies als contactes establerts per la SOMIB amb el grup de Meteorologia de la Universitat de les Illes Balears.

 

 


29 NOVEMBRE 2011

La SOMIB signa un conveni de col·laboració amb el Col·legi Oficial de Geògrafs de les Illes Balears, gràcies al qual els socis de la SOMIB es podran beneficiar de descomptes en cursos i activitats organitzades pel Col·legi.de Geògrafs.

 

 


TARDOR 2011

Edició del calendari meteorològic del 2012, conjuntament amb l'administrador del portal de MeteoIllesBalears (www.meteobaleares.com).

El calendari consta d'una sèrie de fotos de temàtica meteorològica triades per votació popular dels usuaris del fòrum de meteobaleares.

 

 

 

 

 

 


1 DESEMBRE 2011

La SOMIB obre un compte al facebook amb l'objectiu de facilitar la difusió de les tasques que realitza l'associació.

 


6 DESEMBRE 2011

Surt a la llum el 1r número del butlletí periòdic de la SOMIB, RISSAGA. Neix així la publicació periòdica de la SOMIB de la qual s'editaran 2 ó 3 números anualment. Entre les seccions que hi apareixen podem destacar: "el personatge", "els records meteorològics", "el racó de vídeo i fotografia", "l'espai del soci", "noticies/agenda", juntament amb diversos articles relacionats amb l'explicació de fenòmens, situacions o conceptes meteorològics.