TASQUES DESENVOLUPADES PER LA SOMIB AL 2012

GENER 2012

Representants de la SOMIB es reuneixen amb el cap de la delegació territorial de l’AEMET a Balears, el senyor Agustí Jansà,  per tal d'establir formes i vies de col·laboració entre ambdues institucions.  

 


Fracasen les gestions amb l'empresa Hostalia Balear per tal d'instal·lar una estació meteorològica automàtica al cim del Puig de Cura, a les instal·lacions del restaurant. L'empresa en questió volia treure benefici econòmic directe de la instal·lació, cost que no podia asumir la SOMIB. Per això es va desestimar la instal·lació de l'estació i es varen començar a estudiar altres punts interessants d'instal·lació.

 


HIVERN 2012

2ª campanya de captació de socis.  Quotes anuals reduïdes a tots aquells que han adquirit el calendari meteorològic de 2012.

 


AGOST 2012

 

 

Veu la llum el 2n número del butlletí periódic RISSAGA amb nous articles d'interés pels afeccionats a la meteorologia (el podeu descarregar en format pdf de la nostra web).

 

 

 


SETEMBRE 2012

La SOMIB inicia gestions amb la Fundació Castell d’Alaró per a la instal·lació d’una estació Davis al cim del Puig d’Alaró. inici de gestions amb la Fundació Castell d’Alaró per la instal·lació d’una estació Davis al cim del Puig d’Alaró.

 


NOVEMBRE 2012

Es signa el conveni amb la Fundació Castell d’Alaró que reflecteix les condicions d’instal·lació i gestió de la estació Meteorològica al cim del Puig d’Alaró. El sr Joan Cubells, president de la SOMIB, i el sr Mateu Marcús, president de la Fundació, firmen el conveni al municipi d'Alaró.

 

 

 


La SOMIB obre un compte al Twitter (@SOMIBmeteo).

                             

 


DESEMBRE 2012

Edició del calendari meteorològic del 2013, juntament amb el portal de MeteoIllesBalears. En aquesta edició s'imprimeixen calendaris en format A3 i A4. El calendari consta de fotos d'afeccionats a la meteorologia que han estat seleccionades per un jurat format per membres de la SOMIB i de MeteoIllesBalears. S'inclouen també a cada mes les efemérides meteorológiques més destacables.

 

 

 

 


Instal·lació d’una Davis Vantage Pro2 inalàmbrica al cim del Puig D’Alaró (Castell d’Alaró) a 825m d’altitud. Tot i haver supervisat la instal·lació de diverses estacions meteorològiques aquesta és al 1ª estació propietat de la SOMIB, instal·lació possible gràcies a la firma del conveni amb la Fundació Castell d'Alaró i gràcies a l'excel·lent connexió a internet cortesia de l'empresa WiFi Baleares.